Vår ide begynte sakte men sikkert å bygge seg opp

da vi i mange år var vitne til et økende behov for mer hjelp i de norske hjem

Daglige kommentarer som: ” Nå ble det så fint her. Hvorfor gjorde vi ikke dette før”.
Det var slik starten på EIK begynte.

For det å få tak i en interiørkonsulent, som ikke skal style for salg men for å bo er ikke lett.

I noen tilfeller ønsker man kun enkle oppgraderinger og det å leie inn en interiørarkitekt er for mange en altfor kostbar affære. Det er ofte slik at arkitekter ikke prioriterer de “små” jobbene. Men vår erfaring tilsier at det er nettopp her de store prosjektene starter. For når man først oppgraderer ett rom ønsker man gjerne å ta tak i flere.

Vi kan tilby hjelp med alt fra fargevalg, innredning, flisvalg, planlegge nytt kjøkken til total renovering av boligen. Det å kunne ha gode, solide og kunnskapsrike firmaer i ryggen er noe vi er spesielt opptatt av. Dette for at du som kunde skal være trygg på at jobben blir riktig utført i henhold til dagens krav og standard.

Anine von Krogh:

Anine har høy kompetanse innenfor interiør og har jobbet som interiørkonsulent i snart 10 år. Med både styling av boliger for salg og med å innrede ny bolig. Ved siden av dette har hun skrevet en av Norges mest leste interiørblogger i 10 år, som også har blitt en arbeidsplass.

Malin Kvalheim:

Malin er utdannet eksponeringsdesigner ved Westerdals School of Communication i Oslo. To av fire fagfelt er blant annet interiør/innredning og konseptutvikling. Hun har jobbet som interiørkonsulent siden 2008.